27.10.10

earring in the cartilage


we are both deciding wheter we will or will not get an earring above in the cartilage for a while now, and we both think it's very pretty! and finally.. we decided to take one! we probably will do it on friday, but i'm just a little scared of the pain or the possible infections... so my question is do you have any experiences? and what do you think of it?


photo - bregje heinen by jonathan ashton

x char

6 opmerkingen:

 1. Wauw, dat vind ik altijd zo mooi! Ik heb geen ervaring ermee maar hoor wel altijd dat het heel pijnlijk (wil jullie niet bang maken ofzo :p) omdat het door je kraakbeen/iets gaat..

  Ach, misschien doet het pijn maar het gaat over, je moet je er iig niet tegen door laten houden! (rare zin)
  Ik durfde eerst ook niet gewone gaatjes door m'n oren.. deed eigenlijk helemaal geen pijn en ik ben blij dat ik het gedaan heb!

  Om een lang verhaal kort te maken:
  Just do it!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Have been thinking of getting another ear piercing myself. I say go for it!
  xx
  Tiffany

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oeee jaa dat is mooi he! ik wil er ook al een tijdje eentje, maar ik wil er toch nog eventjes over nadenken en 't is best duur opzich. je moet wel laten piercen en niet laten schieten, want daar kun je een bloemkooloor van krijgen, een vriendinnetje van me heeft dat gedaan en daarbij kun je nog steeds een bolletje op haar oor voelen. gewoon doen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fantastic blog, I really like your photos and your clothes! I follow you!
  xxxx
  I will visit you soon!
  www.gloriasthingsspain.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ah dit vind ik echt een mooie foto van bregje. ik hou van dat haarrr.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik heb het een paar maanden geleden laten doen, niet helemaal bovenin maar halverwege mn oor, ik was natuurlijk zo dom om meteen de eerste dag een ringetje er doorheen te doen, en daarna er weer een knopje in te doen, en nu heb ik ook een bolletje op mn oor, dus alsjeblieft, raak hem de eerste 6 weken niet aan want dat loopt niet goed af :P

  BeantwoordenVerwijderen

comment